Kop1-logo-mphabes Mark (M.P.) Habes
Klokketuin 37
1689 Zwaag
info@mphabes.nl

Kop1-logo-fb-mphabes
Kop1-logo-in-mphabes
 Bloknw-loodgieterswerk-zonderschaduw-mphabesBloknw-cv-zonderschaduw-mphabesBloknw-sanitair-zonderschaduw-mphabesBloknw-dakwerk-zonderschaduw-mphabesBloknw-zinkwerk-zonderschaduw-mphabesBloknw-zonnepanelen-zonderschaduw-mphabes

Kop-diensten-overons

Bij Installatiebureau M.P. Habes gaan we voor een TOP-resultaat!!

Omdat wij altijd voor het beste gaan, zijn er een aantal zaken die van groot belang zijn voor het uiteindelijk resultaat. Een verbouwing hoeft niet moeilijk of vervelend te zijn en mag zeker geen teleurstelling worden.

Om dit te kunnen bewerkstelligen is een goede aanpak en werkwijze nodig en dat is waar M.P. Habes juist denkt te kunnen handelen.

Zo vinden wij het belangrijk dat een een goede begeleiding en communicatie is bij uw verbouwing of klus. Mocht er onverhoopt na de oplevering van een klus iets niet kloppen, dan mag het niet zo zijn dat u zich bezwaart voelt om hier iets van te zeggen. Wij staan altijd open voor eventuele kritieken en proberen dit op de beste mogelijke manier voor u op te lossen.

Omdat wij bij de grotere- en meer diverse klussen ook de schakel kunnen zijn tussen de elektrici├źn en bijvoorbeeld de schilder en/of stucadoor, houden wij met onze vakkennis het overzicht voor u en zorgen wij voor het uiteindelijke- en juiste resultaat. Neem gerust contact op om te vragen wat mogelijk is. Maar ook als u bijvoorbeeld nog een stucadoor zoekt!

U heeft een plan, maar u weet nog niet hoe u dat het beste kunt aanpakken en wat het ongeveer moet gaan kosten. Bij MP Habes kunt u kostenloos informeren naar de prijs en de manier waarop projecten/klussen worden uitgevoerd. Naar aanleiding van de eerte kennismaking via telefoon of op locatie, waarin duidelijk wordt wat uw wensen zijn, maken wij samen met u een offerte en kijken wij of uw plannen op de juiste manier kunnen vertalen. 

Voor het maken van een afspraak kunt u altijd contact opnemen, zo uiteraard ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook zijn wij aanspreekpunt voor meerdere klussen, door een jarenlange ervaring in de bouw kunnen wij op vele fronten adviseren en zodanig ook andere partijen op een juiste- en gecontroleerde manier aansturen. Wij hopen immers zoveel mogelijk voor u te kunnen betekenen.


U heeft altijd garantie op onze werkzaamheden. Indien de garantietermijn is verstreken, zorgen wij altijd dat de gebreken redelijkerwijs opgelost zullen worden.


              

  mark staand